Baby Knitting Patterns Super cute crochet elephant applique, it is very easy to …

Baby Knitting Patterns Super cute crochet elephant applique, it is very easy to ...


Baby Knitting Patterns Super cute crochet elephant applique, it is very easy to lea…

När jag såg en stickmaskin för första gången tänkte jag bara, "Vilket slöseri med tid". Senare köpte jag en till min barnbarn och hon började göra hattar på den. Det var allt bra och bra för ett barn, men som vuxen såg jag ingen användning för det.Jag visste redan hur jag skulle sticka med handen och maskinen, och jag virkade så att det bara såg ut som en leksak för mig. Mina systrar köpte några vävstolar och var upptagna med att göra hattar till skyddarna. Jag ägnade lite uppmärksamhet åt dem tills de tycktes ha så kul. Jag köpte en billig uppsättning vävstolar så jag kunde ha kul med dem. Jag insåg snabbt att en hatt kunde fyllas i en bråkdel av den tid jag behövde sticka för hand. Ja, jag kunde sticka det snabbare på maskinen, men du kommer inte att ta med dig en stickmaskin till dina systrar om flickorna bara går ihop lite.Jag tänkte fortfarande, OK, det är okej att sticka hattar, men det är allt jag har sett av dem. Så naturligtvis var jag tvungen att lura mig och se vad jag kunde göra mellan hattar och halsdukar.