Couverture de bricolage en laine + We Are Knitters

DIY Wool Blanket + We Are Knitters


Couverture de laine bricolage + nous sommes tricoteurs | alice et lois

Jag har inte bara en leverans av garn, utan också en leverans eller slå upp , Bära med mig när jag lossar detta fenomen. Strash är min benämning för de små trådstyckena, som bara inte riktigt kommer till papperskorgen. När jag avslutar ett virkat projekt har jag rester. Dessa små, vanligtvis gjorda av akrylbollar och främmande delikatesser ackumuleras utan fel.Medan de dröjer i min hand diskuterar jag deras öde. Jag vågar inte kasta bort det. Jag räcker efter en transparent glidelåsbehållare (tidigare hem för nya blad) där jag kan imitera den. När garnet blir "fängelse" fullt gör jag en randig hatt med komplementära färger. Visst, det kan vara förrädisk tråd som rippar mina fingrar eller som jag inte kan arbeta med. Du känner killen. Du går ut och köper något som du tycker är söt, bara så att det tänder dig och blir din värsta mardröm. Brottslig person som du är, du kan inte kasta bort den. Du lägger den i en slå upp Hinka och hoppas att en dag, efter att du har glömt hur grymt detta garn är, dra ut det igen och ge det en ny chans.Under tiden är dessa värdelösa fängelse bollar (eller tråd fåglar om du föredrar), slå på mig och ge mig tillbaka med deras möjligheter. Jag släpper en del av detta avfall från hennes trånga, dragkedja fängelse och använder det för att göra hattband och dekorativa blommor, kanter och pompoms. Dessa färgglada, sugande fluff lockar mig nu på olika sätt, det vill säga som en möjlighet att krydda min hattar och andra projekt. Nu söker jag dem aktivt i resterna och använder dem istället för att puhimpimpa små bitar av garn som jag anser vara ovärdig slå upp Hink med andra. Om jag inte använde dem alla, går de tillbaka till sitt tydliga fångenskap. Jag letar alltid efter nya skapelser och kan inte ge upp riffraff slå upp och vara fri från hans onda, onda återfall.


Honig ist laut Wörterbuch eine süße, gelbliche oder bräunliche Flüssigkeit, die von verschiedenen Bienen aus dem Blütennektar gewonnen wird. Wussten Sie, dass Honig neben der Verwendung von Honig als Lebensmittel eines der ältesten und wirksamsten Schönheitshilfsmittel ist?


Probieren Sie unten einige der folgenden Tipps zur Schönheit des Honigs. Bitte verwenden Sie Honig nicht auf Ihrer Haut, wenn Sie allergisch dagegen sind!


Probieren Sie unten einige der folgenden Tipps zur Schönheit des Honigs. Bitte verwenden Sie Honig nicht auf Ihrer Haut, wenn Sie allergisch dagegen sind!