Crocheter vous-même des têtes d'animaux mignons

Süße Tierköpfe für Stifte selber häkeln


♥ Sugar sweet apple, blog familial créatif et Mamablog ♥: Crochonnez vous-même de jolies têtes d'animaux pour des crayons

Jag märkte det inte riktigt till en början; det bara kröp in på mig. Men jag hade förvandlats till en garn snobb. Jag har funnit att jag bara använde handfärgat garn för alla mina projekt och vägrade att sticka med allt som fanns tillgängligt på marknaden. Sirdar Garn visade mig misstaget av mina sätt.Jag stickade sedan jag minns. När jag var liten gav min mamma mig allt hon behövde för stickprojekt, och jag skulle nöja mig med dessa garnrester. Bara så länge jag hade garn. Jag tänker nu tillbaka till mina tidiga stickår. Tröjorna, halsdukar och vantar knutas ihop i en blandning av garn i olika färger. Det störde mig aldrig att använda allt jag kunde få tag på, men när jag växte upp hade jag råd att köpa egna bollar och garnstrumpor, och jag stickade äntligen något, någon annan än mig skulle bära.För några år sedan upptäckte jag handspunnet och handfärgade garn. Det var kärlek vid första anblicken. Användningen av dessa vackra garn har gett mycket glädje. Jag skulle söka i alla lokala garnbutiker och varje lokal garnfestival på jakt efter sällsynta och ovanliga garn. Utan att inse det, använde jag bara dessa exotiska handfärgade garn. Jag skulle avfärda garn som jag använde för många år sedan som bra, ganska tråkigt och "kommersiellt." Ärligt talat, jag förvandlades till en garn snobb.